Meteen naar de inhoud

Onze diensten

Kantooronderhoud
Onze klantvriendelijke, goed opgeleide medewerkers zorgen er voor dat uw werknemers de volgende dag weer fris en gemotiveerd aan de slag kunnen.
Tot onze taken rekenenen wij o.a. glasbewassing binnen en buiten stofzuigen, afnemen van tafels, stoelen en kasten, ledigen van prullenbakken en asbakken, reinigen van sanitaire
ruimtes, aanvullen van benodigdheden en het reinigen van keukens.


Algen/mos verwijderen
Er wordt met een oplossing van een algenbestrijdingsmiddel op de ondergrond, daar waar alg/mos is, gespoten. Na een inwerkperiode wordt het vuil verwijderd door middel van hogedruk reiniging.


Graffiti verwijderen
Door de graffiti met een borstel in te zetten met Graffinito, wordt deze verflaag verwijderd. De ondergrond wordt na een inwerkperiode schoongespoten d.m.v. een hogedrukreiniger. Het is belangrijk om de ondergrond te voorzien van een coating welke een beschermlaag vormt ter voorkoming van graffiti vervuiling.


Gevelreiniging
Gevels kunnen op verschillende manieren en met verscheidene producten worden gereinigd. Het materiaal van de betreffende gevel is bepalend voor onze reinigingsmethode. Dit kan handmatig of m.b.v. een lagedrukspuit/hogedrukspuit. Uit voorzorg wordt er eerst een proefstukje gezet.


Vloerenonderhoud
Er zijn verschillende soorten vloeren, dus ook verschillende soorten reinigingsmethodes, nl.;
– tapijtreiniging;
– onderhoud van de vloeren;
– in de was zetten;

hiervoor worden de volgende materialen gebruikt
– eenschijfsmachine;
– schrobzuigmachine;
– vloerwisser;
– doodle-bug;
– waterzuiger
 

Glasbewassing
Tevens doen wij alle soorten glasbewassing voor bedrijfspanden tot particulier.

object1256761557
HO Dienstverlening & schoonmaak vof